tisdag 15 december 2009

Nu vet jag verkligen inte vad jag ska tro på längre…

Vad är det som händer i vårt samhälle???!!!… Gotlandshem tänker bygga hyresbostäder på det mycket attraktiva Furillen här på ön.

Kanon tänkte jag. Då finns det fler alternativ för folk. Jag skulle gärna vilja att de byggde på Fårö också. Gotlänningar vill nog ha alternativ vart de kan få bo. Men, nu visar det sig att de tänker kringgå den vanliga kön.

Nu ska personer som inte står med i kön och som inte är mantalsskrivna på på Gotland ska få söka bostad just på Furillen!!! HALLÅ??? Är det jag som är dum eller har mygelverksamhet blivit helt renhårigt?

Varför ska den almännyttiga verksamheten Gotlandshem bygga åt “utomsocknes”? Det finns vad jag vet, bostadsbrist för dem som redan bor på ön!

Nu undrar jag, lite så där, om bygget på Galjberget var en skenmanöver. Det vill säga att man byggt med tanke på personer med viss inkomst och att man räknar kallt med att hyreshusen på kort sikt kommer att göras om till bostadsrätter?

Jävla skitpolitiker! Förre Landshövdingen Marianne Samuelsson fick avgå p.g.a. av sitt mygel med NordStream… tänk på det… eller gör ni det och skiter i det… i oss..?