fredag 13 februari 2009

Nu känner jag mig som ett vandrande frågetecken

I många år har vi matats med sparbeting och skuldkänslor i vårt arbete. Vi har sparat och gnetat för att kunna minska utgifterna. Allt för att den gemensamma kakan ska hålla lite längre.

Så läser man i tidningen om hur en statlig verksamhet som TROTS PROTESTER omorganiserades och flyttades till Gotland. Det byggdes nya stora huskomplex för de nya verksamheterna. Hus som tar rejält med plats i Visby s.a.s. Människor fick finna sig i att antingen bryta upp sin invanda miljö i Stockholm och flytta med till Gotland eller helt sonika söka sig ett annat arbete! Och allt detta till stora pengar.

Så läser man då i tidningen om att det kan komma att bli omorganisation IGEN och att verksamheten då skall flytta tillbaka till fastlandet. Man HÄPNAR över denna förbannade idiotiska politiska maktspel som inte tar hänsyn människor. Dessutom har det byggts två stora hus på mark som skulle ha kunnat användas till något annat.
Hur kan man göra två så ogenomtänkta beslut? Först att flytta från Stockholm och nu att flytta tillbaka? Ja, jag fattar ingenting. Ska verkligen politisk prestige få styra så stora ekonomiska beslut? Är det att ha ett gott omdöme?

Inga kommentarer: